Om oss

Vi har mångårig branschvana inom processindustrin och utför uppdrag inom hela Sverige. Vi tar fram lösningar efter just ditt projekts förutsättningar.

Vår inriktning är rörmontage och installationer inom process- och energiindustrin. Karlstads Processrör AB hjälper dig att lyckas med ditt projekt vare sig det gäller om- eller nybyggnationer.

Vår organisation möjliggör korta ledtider där vi följer ditt projekts alla delar, från förfrågan till slutinspektion. Det gör ditt projekt effektivare både vad gäller tid och ekonomi.

Även om vi håller vår organisation förhållandevis liten så har vi ett stort kontaktnät. Vilket gör att vi kan mobilisera mycket folk när det gäller. Runt driftstopptider är vi ofta mångdubbelt fler än vanligt.

Vi har mångårig erfarenhet av rörmontage och mekaniska installationer. Vi har svetskompetens för de flesta förekommande material inom branschen. All personal är utbildad i SSG Entré och Heta arbeten.

Företaget är helägt och drivs av samma personer som jobbar i företaget. Vi tror att möjligheten att skapa sina egna förutsättningar blir störst då. Även chansen att lyckas uppnå sina mål utan externa krav eller avkastningskrav.

Tillsammans mot barncancer
Vi är stolta sponsorer till Team Rynkeby – God Morgon och kampen mot barncancer.